Print Friendly, PDF & Email

WOORD VAN ONZE DIRIGENT

Beste leden en zangers GKZ,
Vandaag, het feest van Drie Koningen, tijdens de mis in de Petrus & Paulus kerk ons kerstrepertoire nog eens ten gehore gebracht waarmee we 2018 afsluiten en een Nieuw Jaar 2019 tegemoet gaan.
Ik wil jullie zangers bedanken voor de mooie uitvoeringen die we zowel in 2018 als tijdens de kerstperiode ten gehore hebben gebracht, waarbij de nadruk voor mij toch valt op de Kerstnachtmis; de uitvoering waar ik altijd naar uitzie, echter dit jaar met gemengde gevoelens door het verlies van mijn moeder op 3 juni 2018. Mijn aandacht was tijdens het zingen niet alleen bij jullie maar natuurlijk ook bij mam, waardoor ik bij enkele kerstliederen mijn emoties onder controle moest zien te houden, het was immers mijn eerste Kerstmis zonder haar….en dat valt niet mee.
Mede door de mooie kerstliederen en onze prachtige “Christkindlmesse” van Ignaz Reimann die jullie waardig hebben neergezet hebben jullie me door een moeilijke periode heen geholpen, waarvoor mijn dank aan iedereen!
En nu gaan we weer werken aan een nieuwe periode met (veel) nieuwe muziek. Er ligt nog een scala aan muziekwerken (gekozen door de muziekcommissie reeds begin 2018) waar we de schouders onder moeten gaan zetten om ze in 2019 allemaal te kunnen verwezenlijken, dus er is veel werk aan de winkel in 2019!!
Ik wens iedereen veel zangvreugde voor het nieuwe muzikale jaar 2019!!!
Groetjes Sandy