Print Friendly, PDF & Email

Jubilaris Bertie Arends 20-02-2022

St. Caecilia feest 23-11-2019

Uitvoering St. Nicolaas kerk te St. Nicolaasga Friesland op 09-06-2019

Afsluiting H. Maria Mei Maand bij de Leenderkapel op 31-05-2019

Mooie uitvoering tijdens de concert middag in verzorging tehuis Docter Calshof te Landgraaf Deel één bestaat uit Klassieke stukken. En deel twee bestaat uit Limburgse liederen. De bewoners en verzorgers hebben genoten van de mooie middag.

Concert middag in verzorging tehuis Dr. Calshof te Landgraaf 31 Maart 2019

Mooie uitvoering tijdens de concert middag in verzorging tehuis Docter Calshof te Landgraaf Deel één bestaat uit Klassieke stukken. En deel twee bestaat uit Limburgse liederen. De bewoners en verzorgers hebben genoten van de mooie middag.

Afsluiting eerste halfjaar met huldiging Nettie 2018

Het eerste half jaar van 2018 zit er weer op. En is iedereen toe aan vakantie. Wij sluiten dat zoals altijd af met een opluistering van de eucharistie viering in onze Petrus & Paulus kerk. Het was een mooie uitvoering en op het einde was er voor onze voorzitter nog een verassing. In het bijzijn van haar familie, werd haar voor de bijzondere inzet van vele jaren voor het koor, ontving Netty Zegers-Lemmens het ere teken van de Gregorius vereniging. Een welverdiende onderscheiding die haar werd uitgereikt door mijnheer Pastoor Freek Jongen. Netty was blij verrast door dit gebaar. Daarna werd haar nog een mooi boeket bloemen aangereikt namens het bestuur, leden, Dirigent en Organist. Na deze huldiging genoten wij nog van een gezellige nazit in het parochie zaaltje, met lekkere broodjes en buffet, de vlaai werd ons aangeboden De Hr. en Mevr. B. Maas ter ere van hun vijftig jarig huwelijk hiervoor onze hartelijke dank. En tot afsluiting van de gezellige middag werd er nog een lekker glaasje gedronken.

Koempelmis H.Familiekerk 2017

Opening Koempelmis in de H.Familiekerk te Schaesberg
15-01-2017
Ook nu weer werd het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St.Caecilia Parochie Petrus & Paulus gevraagd om het Koempel jaar 2017 te openen, daar werd natuurlijk graag medewerking aan verleend. Mede ook daar bij de koor leden, ook overleden familieleden (mijnwerkers) waren. Met een gepaste uitvoering werden alle overleden mijnwerkers van de Oranje Nassau mijn II herdacht. Na de afsluitende woorden van Meneer Pastoor Jongen en Dhr. Wim Schoenmakers werd het welbekende “Steigerlied “ door het Koor, de Koempels en alle aanwezige kerkgangers volmondig meegezongen.
Aansluiten was er koffie en vlaai voor iedereen in het zaaltje bij de kerk.

Nachtmis Heilige Familie kerk Nieuwenhagen ( Landgraaf ) 24-12-2016

Opluistering H. Mis in de kapel van park Imstenrade op Zondag 06-07-2014