Info Koorreis 2024

Print Friendly, PDF & Email

 

Beste reisgenoten naar het Sauerland.

Zoals beloofd laat het bestuur jullie een Up-date toekomen over het verloop van de koorreis naar Hotel-Bilstein  in Lennenstadt, Duitsland.

Enkele leden van het Dagelijks bestuur zijn in Maart samen met de Hotel eigenaar in gesprek gegaan, en hebben alles besproken m.b.t het reisschema en verloop van de vakantie week.

Het bestuur werd hartelijk ontvangen met een fijne lunch, en zijn alle aandachtspunten doorgenomen.

De dag van de Reis.

Op Dinsdag 21 Mei 2024 gaan alle medereizigers uitgerust naar Lennestadt in het Sauerland.

De Bus komt uit Berkel en Rodenrijs, chauffeur is Cor.

Het is een nieuwe bus met lage instap, zodat ook de reizigers die slecht te been zijn goed en  makkelijk in en uit kunnen stappen. Rollators kunnen mee, en worden in de bagage ruimte onder in de bus bij de koffers gezet.

De bus komt om 9.30 uur op de Markt in Schaesberg aan. Vertrek om 10.00 uur. Wij vragen iedereen om tijdig aanwezig te zijn.

Wij zullen onderweg een kleine stop maken, (omdat de chauffeur zijn rust tijd moet aanhouden) Hij is al vroeg onderweg om naar Landgraaf te komen.

Aangekomen in “Hotel Bilstein” worden we welkom geheten door de heer  M. Willems, en worden de koffers door de hotel medewerkers naar de kamers gebracht. Na de lunch worden de kamer sleutels verdeeld, en is de rest van de dag op eigen gelegenheid in te vullen. Na het Diner, zullen we bespreken wat de dag erna op het programma staat.

Zoveel wordt verklapt, er wordt gezorgd voor een verrassing programma, maar ook is er gelegenheid om tot rust te komen. Het is niet alleen maar Bus in – Bus uit, er wordt degelijk rekening gehouden met invulling van vrije tijd.
Bv. Zwemmen, Sauna, Kegelen, terrasje pikken, alles in het Hotel. Wandelen en de omgeving verkennen, ect. ect. voor verdere informatie kijk op de Website van

“Hotel Bilstein”

Wij wensen alle medereiziger een gezellige en ontspannen koorreis.

Namens het Bestuur.